Goede glazenwasser in Dordrecht

Glazenwasser Dordrecht Glazenwasser Dordrecht

Glazenwasser Dordrecht, Goof Rijsdijk

Glazenwasser Dordrecht gezocht? Goof Rijsdijk is uw vakkundige, ervaren en betaalbare glazenwasser in Dordrecht. Zowel het wassen van de ramen van woningen als zakelijke panden behoren tot de mogelijkheden. Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Glazenwasser Dordrecht, voor blinkende ruiten en glanzende gevels

Goof Rijsdijk is al 10 jaar zelfstandig glazenwasser in Dordrecht. Wat zijn werk zo bijzonder maakt? Hij is echt een ‘pietje precies’ en vertrekt pas zodra uw ruiten blinken en de gevels glanzen. Degelijk en nauwkeurig schoonmaakwerk vormt dus de basis van zijn diensten, maar daarnaast vindt hij het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met zijn klanten. Dit kan alleen maar door eerlijkheid en betrouwbaarheid, wanneer u iets met Goof afspreekt komt hij de afspraak altijd na.

Hoe gaat uw glazenwasser in Dordrecht te werk?

Goof Rijsdijk stelt veiligheid voorop. Daarom past hij telescoopbewassing toe bij het wassen van de ramen. Zoals het woord al doet vermoeden, wordt er een uitschuifbare stok gebruikt zodat hij vanaf lagere hoogte toch overal bij kan komen. Zo worden uw ramen en gevels tot in de nok fris en schoon. Voor het diep reinigen van uw gevel wordt indien mogelijk een hogedrukreiniger gebruikt. Hiermee krijgt Goof zelfs de meest vieze gevel schoon.

Afspraak maken

Wilt u ook een frisse, schone gevel of raampartij voor uw woning of bedrijfspand? Goof Rijsdijk is uw glazenwasser in Dordrecht. Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak. Voor snel en direct contact met Goof belt u 06 282 44 689